## **State Send-Off - Debate & Thespians**

## Wednesday, 3/19

Period	Start Time	End Time	Length
0 Hour	6:35	7:30	55 min.
1 <sup>st</sup> Period*	7:45	7:50	5 min.
State Send-Off	7:55	8:05	10
1st Period	8:10	9:00	50
2 <sup>nd</sup> Period	9:05	10:00	55 min.
3 <sup>rd</sup> Period	10:05	11:00	55 min.
FIRST LUNCH	11:00	11:30	30 min.
4 <sup>th</sup> Period	11:35	12:25	50 min.
4 <sup>th</sup> Period	11:05	11:55	50 min.
SECOND LUNCH	11:55	12:25	30 min.
5 <sup>th</sup> Period	12:30	1:20	50 min.
6 <sup>th</sup> Period	1:25	2:15	50 min.

\*<u>State Send-off</u>: Have students drop bags and head out to the Commons for state send-off then go back to 1st period when it is over.